2023 Sonbahar – İspanya’dan Dönüş ve Türkiye’ye Adapte Olma Sürecim

haydarev_aze

New member
Katılım
6 Kas 2023
Mesajlar
11
Tepkime puanı
1
Puanları
3
Merhaba arkadaşlar! Öncelikle hepinize Türkiye’den kucak dolusu selamlar. Erasmus+ programı kapsamında gönüllü olarak çalıştığım Valensiya (İspanya)’dan Türkiye’ye döndüm. Türkiye’deki kışları özledim. Sıcak ve bunaltıcı bir yazdan sonra doğrusu kar ve yağmura hasret kaldım diyebilirim.

Bu blog sayfasında sizlere hayatımdan bazı kareler ve hikayeler paylaşmayı planlıyorum. Ayrıca bazen faydalı bilgiler, öneriler ve tecrübeler de yazacağım. Bir blog sitesi nasıl kurulur onun hakkında da bilgi vereceğim.


Şu ana dek gezdiğim ülke sayısı 6 oldu fakat İspanya’da tam 1 sene kaldım diyebilirim. Artık orta seviyede İspanyolca konuşabildiğimi görmek bana güven veriyor. Şuan Konya’dayım ve havalar serinledi diyebiliriz. Daha önce dış ticaret satış sorumlusu olarak çalışmıştım, bu alanda tekrar iş bakıyorum. Ama sanki Avrupa çalışma standartları açısından buradan daha iyi olabilir gibi geliyor.

Tekrar gitmeyi de istiyorum fakat bu sefer İspanya değil daha kuzeydeki ülkeler olabilir. Daha önce Danimarka’ya gitmiştim mesela, orası da olabilir. Aynı zamanda freelance olarak kendim ihracat yapmaya çalışıyorum. Pozitif enerjilerinizle bana iyi dileklerinizi gönderin de güzel paralar kazanıp tekrar seyahate odaklanabileyim.

Şimdilik söyleyeceklerim bu kadar. Beni takip etmeyi ve yorum yaparak görüşlerinizi belirtmeyi unutmayın. Aslında İngilizce blog yazmak gibi bir hedefim vardı fakat Türkçe daha rahat olduğu için Türkçe devam edeceğim. Hepimize bol şans!
 
Üst