‘BU ETTEN ÇOK SU AKTI'” DİYEN MÜŞTERİLER VAR’
CNN TÜRK’e konuşan kasap Süleyman Kaya, “Genelde kurumsal firmalar yapıyor. Et bize karkas olarak geliyor. Onu parçalıyoruz, kesiyoruz. Tepsiye koyduğumuz zaman akşama kadar 10 kg etten yarım kilo su çıkıyor. 35 senedir bu işi yapıyorum. Son iki senedir ‘Bu etten çok su aktı’ diyen çok müşteri var” dedi.
‘İSTANBUL’UN YÜZDE 70’İ YAPIYOR BUNU’
Kaya, “Sen normal ette kilodan 50 lira kazanıyorsun. O şekilde 200 lira kazanıyorsun. Milletin doğmamış çocuğunun hakkını yiyorsun. İstanbul’un yüzde 70’i yapıyor bunu. Ben kimseyi karalamak istemiyorum ama gerçekten yapıyorlar” dedi. -Haber Merkezi